Disclaimer

billionsoflives.org is een website van L. Martens. Alle gepubliceerde teksten zijn geschreven door deze auteur en bevatten informatie vanuit eigen ervaringen en kennis. Hierbij kan het voorkomen dat gegeven informatie over bepaalde onderwerpen onvolledig of onjuist kan zijn. Fouten voorkomen kan echter niet altijd. Ik sta niet in voor eventuele fouten in geschreven teksten op deze website. Mocht het voorkomen dat het doel waarmee de lezer deze website raadpleegd niet bereikt kunnen worden, is dit de verantwoordelijkheid van de lezer zelf.

Teksten, afbeeldingen en andere materialen op billionsoflives.org worden u aangeboden door L. Martens en derden. billionsoflives.org heeft dan ook het recht de inhoud op elk moment aan te passen, zonder benodigde toestemming hiervoor.

billionsoflives.org is niet aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte schade naar aanleiding van het bezoeken van deze website. De lezer is daarom zelf verantwoordelijk voor hetgeen wat hij of zij doet met de gegeven informatie op billionsoflives.org.