About

Wie ben ik?

Mijn naam is Laura Martens en ik ben de schrijfster van de blog “Billions of Lives”. Ik ben een 21-jarige studente Social Studies, die zich interesseert voor maatschappelijke, sociale en individuele vraagstukken. Mijn passie, naast schrijven, is om in de jeugdzorg te werken.
Momenteel woon ik samen met mijn vriend en twee katten.

Billions of Lives

Deze blog ben ik gestart met de motivatie om anderen te inspireren. Ik probeer met deze lifestyle blog op een positieve manier over verschillende onderwerpen te schrijven. Je zal als lezer mijn eigen meningen en passie tegenkomen in de artikelen. Ook wil ik anderen graag helpen en inspireren met hetgeen wat ik schrijf.
Deze blog bevat artikelen op het gebied van lifestyle, mentale gezondheid, fashion en beauty. Daarnaast schrijf ik ook reviews en persoonlijke artikelen. In deze artikelen mag ik iedere keer weer een klein stukje van mezelf laten zien!

De naam “Billions of Lives” is bewust gekozen met de gedachte dat er biljoenen mensen rondlopen op deze wereld, die allemaal hun eigen leven leiden, problemen hebben en geluk zoeken. Mijn doel is om positiviteit over te brengen op ieder mens, ongeacht geslacht, herkomst, normen, waarden, geloof of beweegredenen.
Biljoenen levens, betekent biljoenen persoonlijkheden en onderwerpen om over te schrijven!

Uploadschema

Op zowel woensdagen als zondagen worden nieuwe artikelen gepubliceerd. Af en toe zal er op een andere dag een artikel online komen, door bijvoorbeeld een samenwerking of omdat ik afwezig was tijdens het normale uploadschema. Volg deze blog via Email om notificaties te ontvangen wanneer er een nieuw artikel online staat. Ook kun je deze blog volgen via verschillende sociale media. Kijk hiervoor onderaan deze pagina.

Klik hier voor persoonlijke artikelen en hier om contact met mij op te nemen.

You can always translate everything to English at the top of every page!

Thanks for reading & enjoy!

X, Laura ♥

billionsoflives@outlook.com

Follow me on
Instagram
Twitter
Facebook
Bloglovin’
Google+

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe with your email

Get the latest posts delivered to your mailbox: