Fashion,  Featured slider posts

Dit zijn dé bikini en badpak trends voor de zomer van 2018

De winter is nog volop bezig (al mis ik wel de sneeuw), maar toch hebben verschillende winkels alweer het oog op de zomer gelegd. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het heerlijk vind om dit te zien en om ook vooruit te blikken op weer een heerlijke zomer die komen zal! Weet jij al welke trends er in de zomer van 2018 worden nageleefd? Doe hier inspiratie op voor jouw bikini of badpak!

Streepjes, stipjes en ruitjes uit de 50’s 

Maar dan in een ander jasje. Ze zijn toch net iets meer van tegenwoordig en iets strakker, cleaner en softer. Vooral de streepjes maken een enorme comeback. High waisted bikini broekjes zijn ook niet te vermijden bij deze trend. Voor een vrouw met een lichaam in een peerfiguur is de high waisted short perfect! Het sluit mooi aan bij wat bredere heupen.

Deze bikini’s en badpakken zijn vaak, zeker met een high waisted broekje, erg comfortabel, maar toch sexy!

Naast de streepjes zijn er natuurlijk ook veel ruitjes en stipjes als bedrukking geweest in de jaren ’50. Ook bikini’s en badpakken met dit soort printjes zijn nog volop te koop, maar zijn wel minder te zien dan de streepjes en andere trends, zoals de volgende.

Veterstrikken en riempjes

Ook op shirts, truien, broeken en nog veel meer kleding zien we de laatste tijd al steeds meer strikken, vetervlechtjes en riempjes. Ook in 2018 gaat het weer om vlechten en knopen, zo ook bij de bikini of het badpak. Persoonlijk vind ik dit bij bijvoorbeeld bikini topjes wel erg mooi! Het geeft een wat speelse, gedetailleerde look en het is net weer even iets anders.

Riempjes, vlechtjes, strikjes, groot of klein, je kunt het allemaal terug vinden en zo kun je gemakkelijk jouw favoriet uitkiezen!

 

Bloemetjes en andere chique printjes

We hebben al wel vastgesteld dat er weer veel printjes te zien zijn op de bikini en het badpak in de zomer van 2018. De bloemenprintjes doen het hierbij extreem goed. Je kan kleine bloemetjes in een drukke print vinden, maar ook wat grotere bloemen, bladeren of planten in wat grotere print. Zo kun je zelf kiezen hoe druk jij je bikini of badpak wil hebben. Als je voor het chique wil gaan, raad ik wat grotere bedrukking aan. Dit straalt meer klasse en rust uit.

 

 

 

 

Bikini bralettes en triangel topjes

Bij deze trend gaat het om een minimalistische look. Het topje van een bralette of triangel bikini is wat kleiner en vaak in de vorm van een driehoek. De cups zijn vaak ook niet voorgevormd, maar voelen wat slap aan. De broekjes die hier bij horen zijn vaak low waisted en ook niet erg groot.
Deze vormen zijn te koop met werkelijk alle soorten printjes.

 

 

 

Maar hoe vind je nou dé perfecte bikini of badpak?

We kunnen het wel uitspreken: Het kan erg lastig zijn de juiste bikini of badpak te vinden voor jouw lichaam en naar jouw smaak. En ja, hier heb ik zelf ook ervaring mee! Heel leuk, al deze nieuwe trends voor de zomer van 2018 en fijn dat we deze nu weten, maar hoe gaan we er voor zorgen dat we niet alleen afgaan op de trends en daar iets leuks van kopen, maar dat we ook echt iets kopen wat ons perfect staat en bij ons lichaam en onze persoonlijke smaak past?

Tips

  • Zoek uit welke soort bikini’s of badpakken bij jouw lichaamsvorm passen. Ontdek hier welke soort zwemkleding het best bij jouw lichaam past!
  • Neem de tijd. Als je een passende bikini of badpak wil, is het belangrijk dat je niet op het laatste moment een artikel uit gaat zoeken. Begin bijvoorbeeld nu al met het zoeken naar wat voor soort zwemkleding jij graag wil en wat bij jou past. Zo is het een stuk makkelijker shoppen binnenkort!
  • Trek je niet té veel aan van de trends en hetgeen wat anderen dragen, maar ga af op je eigen wensen.
  • Bepaal van te voren hoeveel geld je maximaal uit wil geven aan een bikini of badpak.
  • Ga winkels af, maar nog beter: shop ook online. Online zijn namelijk zo veel meer soorten en ook maten beschikbaar dan in de reguliere winkels! Let wel op eventuele verzendkosten en de retour regeling.
  • Let op je gevoel. Waar voel jij je comfortabel, sexy en positief in? Zorg dat je ideale zwemkleding niet alleen mooi is, maar ook praktisch is en goed voelt.

Wat vind jij van de trends en hoe vind je jouw true match?

Voor meer fashion klik je hier.

Untill next sunday,

X, Laura ♥

Instagram | Twitter | Facebook | Bloglovin’ | Google+

Lees hier mijn vorige artikel

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe with your email

Get the latest posts delivered to your mailbox: