Personal

Update: Voortaan alleen op zondag nieuwe blogposts

De titel zegt eigenlijk al genoeg. Voor de komende tijd heb ik besloten om alleen nog op zondagen nieuwe artikelen te publiceren en dit laat ik jullie weten via deze update. Met het schrijven van mijn scriptie, werken en nog veel meer, ga ik het redelijk druk krijgen. Ook merk ik aan mezelf dat het net iets te veel is om twee keer in de week een goed artikel neer te zetten. Vandaar dat er voortaan alleen op zondag nieuwe blogposts online zullen komen.

Wat mijn lezers kunnen verwachten

Dit is dus voorlopig de laatste blogpost die jullie op woensdag van mij te zien krijgen. Voor hoe lang dit zo zal zijn, weet ik nog niet. Wie weet ga ik na een halfjaar weer over op meerdere blogposts per week, maar het zou ook zomaar kunnen zijn dan ik het houd bij het publiceren van één artikel per week.

Over de artikelen die op zondagen gepubliceerd zullen worden

Als lezer kun je verwachten dat de kwaliteit van de artikelen gelijk blijft of zelfs zal groeien. Ik hoop jullie te blijven inspireren.
Sommigen van jullie hebben misschien ook wel gelezen dat ik een serie start over mijn afstudeer proces. Een dagboek artikel hiervan zal niet iedere zondag online komen, maar wanneer ik genoeg heb om er een leuk artikel over te schrijven. Dit zal dus variëren en er zal ook genoeg ruimte zijn voor artikelen over jullie andere favoriete onderwerpen! 😉 Maak je klaar voor awesome reviews, dagboeken, weekoverzichten, tips, adviezen en andere leuke en nuttige artikelen!

Wat ik belangrijk vind en hoop, is dat jullie niet te veel zullen verwachten hiervan. Zo zul je namelijk open staan voor hetgeen wat komen gaat!

Wat ik zelf kan verwachten

Door terug te gaan naar het publiceren van één blogpost per week heb ik meer tijd om mijn focus te leggen op de prioriteiten voor mij op dit moment in mijn leven. Het schrijven van mijn afstudeeronderzoek en het daadwerkelijke afstuderen staan hierbij op nummer één. Daarnaast zal ik nog naar school moeten gaan een aantal dagen in de week en ga ik werken om ondertussen nog wat bij te verdienen. Mijn blog staat daarom even op een lager pitje vanaf nu. Ik hoop voor mezelf de focus te kunnen leggen op deze prioriteiten en daarnaast de kwaliteit van mijn blog te behouden.

En dan nog even dit

Heb jij nog een vraag voor mij na deze update of wil jij graag een bepaald onderwerp in één of meerdere blogposts terug zien komen? Laat het me dan vooral weten! Plaats een reactie, laat een berichtje achter via de contact pagina, of mail naar billionsoflives@outlook.com.

Ik hoop dat jullie mijn besluit begrijpen en mij vooral blijven volgen!

Praag

Vergeet niet dat mijn tripje naar Praag eraan zit te komen en dat hier een awesome blogpost over gepubliceerd zal worden op zondag 25 februari!

Untill next sunday ;),

X, Laura ♥
Instagram | Twitter | Facebook | Bloglovin’ | Google+

Lees hier mijn vorige artikel

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe with your email

Get the latest posts delivered to your mailbox: