Make-up,  Product reviews

Review: Lottie London Instafilter Pore Eraser Stick

Voor wie mijn artikel van 1,5 week geleden heeft gelezen, is het al wel duidelijk dat ik de Lottie London Instafilter Pore Eraser Stick wilden testen en er een review over wilde schrijven. Wat een mond vol. De zoektocht naar dit product was niet niks. Volgens mij ben ik wel vijf verschillende filialen van de Kruidvat afgegaan, voor ik er bij eentje kwam die Lottie London nog wel als compleet make-up schap hadden staan. Maargoed, we zijn zo ver. Ik heb het product uitgeprobeerd en zal jullie laten weten of mijn hoge verwachtingen uitgekomen zijn!

Lottie London Instafilter Pore Eraser Stick

Het product

De instafilter pore eraser stick van Lottie London komt in een langwerpige, ronde stick met een grote dop en een plasticje eromheen. Deze stick kost 7 euro en is verkrijgbaar bij de Kruidvat. Je kunt het ook online bestellen op verschillende webshops, maar de Kruidvat is vaak iets handiger!
De stick zelf is crèmekleurig en best hard. Met een handige draaiknop is de stick makkelijk omhoog te krijgen voor gebruik.

In gebruik

De pore eraser ligt fijn in de hand en je kunt het makkelijk als een soort stift gebruiken. Wat ik persoonlijk wel jammer vind, is dat het product zo hard is. Je moet namelijk best hard duwen wil je er veel vanaf krijgen voor mijn gevoel, terwijl je een vloeistof makkelijk echt ín de poriën zou kunnen deppen. Persoonlijk krijg ik een minder voldaan gevoel door de stick, omdat je hiermee dus niet de vloeistof in de poriën kan deppen om ze, als het ware, op te vullen. Zo leg je eigenlijk alleen een laagje over je huidoppervlak aan. Ik heb er best veel van op moeten doen voor ik een klein verschil zag. Nu heb ik zelf ook wel hele grote en donkere poriën op mijn neus, dus is dit ook wel een extreem geval. Schrik hier niet van! 😉

Een tweede poging

Toch kreeg ik de tweede keer dat ik de stick gebruikte een beter gevoel erbij. Ik zag wel een klein beetje verschil. Op de foto hieronder heb ik de (voor jullie) linker helft van mijn neus en een klein deel van mijn wang al gedaan en de rechter helft niet.
Zien jullie het verschil? 


Oh, en mijn neus staat ook een beetje scheef. Perfect imperfections! 😉

Het resultaat

Zoals jullie al zagen, heeft mijn neus echt de grootste poriën ooit en ik kan er helaas niet veel aan doen. Ik heb deze al mijn hele leven en heb van alles geprobeerd, maar ik kan ze hooguit schoon houden.
De Lottie London Instafilter pore eraser stick is voor mij geen wondermiddel. Ik zou liever een vloeibare pore eraser gebruiken, om het beter in de huid en de poriën te kunnen aanbrengen. Ook zag ik niet meteen verschil en viel het eerst tegen. Toch gaf ik het nog een kans en bleek het toch wel redelijk te werken. Met foundation en matterende poeder eroverheen ziet het er aardig uit.
Door de dag heen bleef het naar mijn idee zo goed als hetzelfde zitten als aan het begin van de dag!

En nu?

Nu ga ik de pore eraser nog zo veel mogelijk blijven gebruiken om het nog wat langer uit te testen. Ik ben er namelijk nog niet helemaal over uit. Ik denk dat (bijna) niks werkt tegen mijn overdreven poriën, maar aan de andere kant vind ik deze stick van Lottie London ook niet alles. Wie weet werkt het voor anderen beter.
Persoonlijk denk ik dat ik deze gewoon blijf gebruiken en wie weet geef ik jullie nog eens een update hierover!

Hebben jullie deze pore eraser als een geprobeerd?

Untill next time,

X, Laura ♥

Follow me on:
Instagram
Twitter
Facebook
Bloglovin’
Google+

Lees hier mijn vorige artikel 

 

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe with your email

Get the latest posts delivered to your mailbox: