Personal

Vlog inspiratie: Mijn top 3 favoriete vloggers

Niemand kan het gemist hebben: Het zijn de jaren van de vloggers. Ook in 2018 zullen er vast weer nieuwe bekende vloggers bij komen, zwanger raken, bevallen, blunders maken, met iets nieuws in de media komen en nog veel meer! Na een hele tijd in de vlog wereld rondgedwaald te hebben, heb ik ontdekt welke top 3 mijn favoriete vloggers zijn. Tijd om deze met jullie te delen en jullie misschien wel inspiratie te geven voor nieuwe vloggers om te volgen!

Grappig trouwens: Terwijl ik dit artikel in Word schrijf, worden een aantal woorden steeds weer onderstreept met een rood lijntje. Hoewel de afgelopen jaren deze woorden bijna het meest gebruikt zijn, zijn ‘vloggen, vlogger en vlog’ nog steeds geen erkende woorden in de Nederlandse taal. Ik gebruik ze lekker toch! 🙂

Eerst nog even dit

Ik heb echt suuuuper veel bekende en ook iets minder bekende vloggers bekeken. Bepaalde vloggers heb ik echt op de voet gevolgd en elke dag video’s van hun bekeken, maar ik ben daar wel een beetje klaar mee. Ik vind het ergens zonde van mijn tijd, maar ik vind het nog wel leuk om af en toe leuke of interessante uploads te kijken. Na deze jaren zijn er dus 3 favoriete vloggers voor mij overgebleven die me niet zijn gaan vervelen. Ben je opzoek naar leuke vlogs die het waard zijn om te kijken? Lees dan nog even door!

Mijn top 3

3. Jamie Li

Wat ik echt het leukst aan Jamie Li vind, is dat ze in haar vlogs altijd lekkere gekke stukjes stopt waarin ze losgaat op de lekkerste muziek, danst en meer. Daarnaast is ze heel oprecht en laat ze vaak genoeg zien hoe moeilijk ze het soms heeft, wat haar video’s realistisch en persoonlijk maakt. Ze heeft twee jonge kindjes en het is super leuk om te zien hoe alles daar mee gaat. Ze heeft naast vlogs ook nog leuke series, zoals “Jamie blijft plakken” waarin ze bekende Nederlanders bezoekt en hier een video van maakt. Heel leuk dus!

Bekijk hier een typsiche Jamie Li vlog! 

2. Kristina K.

Deze vlogger heb ik nog helemaal niet zo lang geleden ontdekt. Ze is volgens mij ook nog niet zo groot en bekend als bijvoorbeeld Anna Nooshin of Laura Ponticorvo, maar dit vind ik juist leuk! Kristina K. is lekker gewoon en ik vind haar ook grappig. Tijdens het kijken van haar video’s wordt er lekker veel tegen je gepraat en ik denk dat heel veel kijkers zich echt wel kunnen identificeren met haar leven. Dit alles ligt dicht bij het dagelijksleven van veel mensen en dat vind ik heel goed en leuk om te kijken. Ze heeft veel verschillende vlogs, maar ook mukbangs, make-up en fashion video’s, shoplogs en meer!

Neem zeker een kijkje op haar kanaal, via deze weekvlog in de kerstperiode! 

1. Laura Ponticorvo

Nee, niet omdat ze mijn naamgenootje is. 😉 Ik kan me heel erg vinden in Laura’s persoonlijkheid en kijk op het leven. Ze neemt de kijkers echt mee in haar leven, waarin iedere keer weer de focus op iets anders ligt. Laura Ponticorvo is enorm positief in haar houding, lacht veel, komt dankbaar over en laat vooral grappige, leuke en mooie momenten in haar vlog zien. Ze is oprecht en eerlijk en kan ook serieus zijn wanneer nodig. Als je Laura volgt, volg je ook haar huisdieren, husband to be, beste vriend en zelfs haar stagiaires.
Wat ik heerlijk vind aan haar, is dat ze lekker haar eigen ding doet en zichzelf niet verplicht dagelijks te vloggen of zichzelf geen andere dingen oplegt.

Bekijk Laura Ponticorvo in een vlog op Curacao en surf door naar haar kanaal!

En dan nog een vlog van Mascha Feoktistova

Ik heb een hele tijd ook vloggloss (Mascha Feoktistova) gevolgd. Ze vlogt dagelijks en laat veel van haar leven en ook de saaiere dagen gewoon zien. Dit vind ik heel goed, omdat dit een realistisch beeld van het dagelijksleven voor velen laat zien. Toch kan ik mezelf er persoonlijk na een tijdje niet meer toe zetten om echt elke dag te kijken. Ik vond dit eerst heel fijn, maar al snel ging ik selectief kijken. Vooral vlogs waarin ze reist vind ik geweldig! Zo is ze laatst weer naar Amerika geweest en de video’s hiervan vind ik dan weer wel super leuk.

Bekijk deze vlog van Mascha in Amerika

Ik zou zelf echt nooit elke dag een deel van mijn leven kunnen vloggen. Jullie wel?

En, hebben jullie ook nog wat inspiratie opgedaan?

Untill next time,

X, Laura ♥

Lees hier mijn vorige artikel 

Follow me on:
Instagram
Twitter
Facebook
Bloglovin’
Google+

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe with your email

Get the latest posts delivered to your mailbox: