Make-up: Mijn top 3 beste budget beautyproducten

Zelf zwem ik nu niet bepaald in het geld of zo, maar toch wil ik gewoon mooie en goede make-up gebruiken. Gelukkig hoeft make-up niet altijd duur te zijn en zijn er genoeg budget beautyproducten die ik aan jullie wil laten zien in deze top 3. Heb jij ook niet al te veel te besteden maar ben je dol op goede en mooie make-up? Keep reading.

Essence Gellak

Lang niet alles van Essence heeft een goede kwaliteit, vind ik. Wel is het altijd erg goedkoop. Deze gel nagellak is zo super, dat ik eindelijk de lage prijs in combinatie met hoge kwaliteit heb gevonden bij dit beauty merk!
Al een poosje bestaat er gel nagellak die je kunt gebruiken, zonder dat je de nagels hoeft te drogen onder een lamp. Deze nagellak beweert er minstens een week lang helemaal goed op te blijven zitten. Toen deze nagellak net wat bekender werd, heb ik deze gelijk gekocht van het merk Sally Hansen.

 

Deze gellakjes waren ongeveer 12 euro en werkte super goed. Wel gebruikte ik ook de topcoat altijd. Gewone nagellak gaat bij mij vaak al na een dag of twee brokkelen, dus daarom vond ik de gellak een echte uitkomst. Hij was dus eerst best duur, maar toen kwam dezelfde gellak op de markt van Essence.

Ik probeerde deze uit en deze werkte precies even goed als die van Sally Hansen. De lakjes van Essence waren alleen wel maar 3 euro, hooguit. Dit scheelt echt bizar veel en de nagellak zit veel langer, dan gewone nagellak, die ook vaak 3 euro kost.

Catrice waterproof camouflage concealer

Oké, eerlijk: Wie kent deze nog niet? Dan heb je echt iets gemist. Deze concealer is nogal bekend geworden omdat deze zo goed werkt en niet veel kost. Ik gebruik deze al heel lang en wil er ook niet meer vanaf. Hij is in verschillende tinten te koop bij de Kruidvat en kost nog geen 4 euro. Ik neem graag een tintje lichter dan mijn huidskleur, omdat dit mooier en frisser staat rondom mijn ogen. Hij is erg dekkend, fijn van structuur, heeft een fijn borsteltje (als een lipgloss) en gaat redelijk lang mee. Ook blijft hij goed zitten en voelt hij niet zwaar aan.

 

Lottie All About That Base foundation stick

Dit merk heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt, maar ik was echt meteen verkocht. Het is niet duur en werkt super goed. Normaal ben ik niet zo een fan van foundation sticks, omdat deze vaak voor velletjes zorgden op mijn gezicht. Dit kwam dan doordat de foundation droog was. Het is namelijk een harde stick en je tekent gewoon strepen, die je later uitblendt met een beauty blender. Dit is heel anders dan vloeibare foundation die je als vocht kan uitsmeren.

Toch ging ik de uitdaging weer eens aan en ik ben er blij om! De stick is niet zo droog als verwacht en dekt echt bizar goed. Het blendt ook super makkelijk uit en zorgt dus niet voor velletjes. Het maakt niet droog en voelt ook niet zwaar. De verschillende tinten kosten allemaal 8 euro en je kunt ze bij de Kruidvat halen!

Wat ik nog wil uittesten

Ik heb ontdekt dat Lottie ook een zelfde soort stick heeft als de foundation, maar dan een zogenaamde “Insta filter pore eraser”. Dit zou ervoor zorgen dat oneffenheden en grote poriën op het gezicht minder of niet meer zichtbaar zijn. Ik heb erg grote en zichtbare poriën op mijn neus, waarvoor ik momenteel de porefessional van Benefit gebruik. Deze werkt perfect, maar is redelijk prijzig. Wellicht is dit voor mij een goede optie. Ik wil deze sowieso eens scoren en uitproberen! Als dit lukt, komt daar sowieso een goede review van online. So stay updated!

Kende jij deze top 3 beautyproducten al en wat zijn jouw favorieten?

Untill next time,

X, Laura ♥

Lees hier mijn vorige artikel 

Follow me on:
Instagram
Twitter
Facebook
Bloglovin’
Google+

23 thoughts on “Make-up: Mijn top 3 beste budget beautyproducten

  1. Ohh wat super goeie tips! Ik heb er even een screenshot van gemaakt. Want anders vergeet ik het weer. Die nagellak en concealer moet ik echt onthouden en kopen.
    Thnx voor tips meid!
    Groetjes,
    Marleen

  2. Ik ben heel benieuwd naar de foundation stick; ik wat eigenlijk op zoek naar zoiets! Ik vind €8 alleen niet heel budget, maar door je positieve mening zal ik binnenkort eens kijken in de winkel om ‘m zelf uit te proberen 🙂

  3. Vraagje. Gebruik he de nagellak net zoals gewone nagellak? Of heb he nog speciale spullen nodig? Ik las al geen lamp. Kun je het bijvoorbeeld met gewone remover eraf halen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *