Review Fotofabriek.nl: Een foto op canvas

Alweer een tijdje geleden werd ik door een lieftallige medewerker van Fotofabriek.nl benaderd om een foto op canvas van hun webshop te testen en hier een review over te schrijven. Dit deed ik natuurlijk graag.
In onderstaand artikel lezen jullie hoe ik het ontwerpen, de levering en het product van Fotofabriek.nl heb ervaren.

Het ontwerpen

Ik mocht zelf een foto op canvas ontwerpen op de webshop. Het formaat moest 20 x 30 zijn. Samen met mijn vriend heb ik een foto gekozen, waar jullie later meer van zullen zien.
Het online ontwerpen ging heel gemakkelijk, waardoor het naar mijn idee goed te doen is voor bijna ieder persoon. Er wordt bijvoorbeeld duidelijk aangegeven dat er nog randen over vallen van de foto op een canvas en zo zijn er nog meer handige tools in de ontwerplocatie.

Wanneer je tevreden bent met het ontworpen resultaat, kun je deze in de winkelmand doen en verder gaan met winkelen of betalen.

Op onderstaande foto’s is goed te zien hoe de website en de ontwerplocatie eruit zien. Ook kun je natuurlijk zelf de website verkennen.

De levering

Al snel nadat ik mij ontwerp had opgestuurd, kwam er een licht pakketje binnen. Het was een platte, kartonnen doos die heel handig open te maken was, door een vastgekleefde klep open te scheuren. Zo hoefde ik niet te stoeien met het opensnijden van een doos. Wat ook super fijn was, was dat de hoekjes van het canvas beschermd waren met hoekjes van schuim, die je erover kon schuiven. De bescherming bij de levering is naar mijn idee dus helemaal top!

Het product

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben, hebben mijn vriend en ik gekozen voor een rustgevende, mooie, blauwe foto van de zee. Wij houden namelijk van wat rustigere decoratie.

Het canvas heeft aan de achterkant een soort rond gaatje met een geribbelde bovenkant, waarmee je het canvas makkelijk op kan hangen. Hierbij moet je wel een schroef hebben aan de muur, die redelijk ver eruit steekt.
Wij hebben ervoor gekozen om het canvas (een beetje schuin) neer te zetten op een witte plank die bij ons aan de muur bevestigd zit.

De kwaliteit van de foto is naar mijn idee mooi en hetzelfde gebleven zoals deze was. Het doek ziet er ook goed strak uit en alles is netjes en recht afgewerkt.
Ook niets op aan te merken dus!

Conclusie

Al met al ben ik echt zeer tevreden over deze webshop. Je kunt erg veel met je foto’s doen en het ontwerpen, de kwaliteit en de levering verdienen allemaal het cijfer 8,5.

Nog even over de prijzen: Het afdrukken van foto’s op canvas, hout en nog veel meer, is meestal niet goedkoop. De prijzen op Fotofabriek.nl zijn in mijn ogen gemiddeld en niet buitengewoon duur. De producten zijn fijn geleverd en goed van kwaliteit, wat de prijzen realistisch maakt. Het is het zeker waard!

Natuurlijk heeft Fotofabriek.nl nog veel meer opties voor jouw allermooiste foto’s. Neem hiervoor een kijkje op hun
webshopWil je liever gelijk hetzelfde soort canvas ontwerpen? Klik dan hier.

Untill next time,

X, Laura ♥

Lees hier mijn vorige artikel 

Follow me on:
Instagram
Twitter
Facebook
Bloglovin’
Google+

 

22 thoughts on “Review Fotofabriek.nl: Een foto op canvas

  1. Ooh mooie afbeelding, Ik wil binnenkort nog 3 foto’s laten drukken om op te hangen maar weet nog niet welk materiaal ik zou willen dus ik blijf het maar uitstellen haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *