Gastblog review: Lovea douchegel en shampoo

Liefste lezers,

Op deze heerlijke zondag van kerstavond, heb ik voor jullie een gastblog review van douchegel en shampoo die ik mocht schrijven voor het cosmeticamerk Lovea. Hieronder zien jullie een fragment uit dit artikel, waarna je door kunt klikken naar de gehele review, op schoonheidspromotie.nl.

Ik ben erg te spreken over de douchegel en shampoo in verschillende soorten van Lovea. Lees daarom verder en kom erachter waarom jij deze producten ook zou moeten aanschaffen! 🙂

De originele review

Mijn naam is Laura en ik ben de auteur van de lifestyleblog “Billions of Lives”, maar hier later meer over. Het belangrijkste is dat ik speciaal voor jullie een nieuwe lijn shampoo én douchegel van het Franse cosmeticamerk “Lovea” heb getest. In deze beautyreview deel ik mijn ervaringen met de producten van Lovea en vertel ik jullie alles over de geur, kleur, prijs, werking, samenstelling, kenmerken en nog veel meer!

Over Lovea

De nieuwe lijnen van Lovea bestaan uit hoogwaardige, natuurlijke, eerlijke en pure producten die geschikt zijn voor het hele gezin. De producten zijn voor minstens 95% natuurlijk en zijn vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Dit maakt ze extra vriendelijk voor de huid en het haar. Ook is het goed om te weten dat Lovea deze producten niet heeft getest op dieren.

De shampoo en douchegel uit deze lijn kosten ongeveer 5 euro, afhankelijk van het verkooppunt.

Lees verder


Hebben jullie deze producten al eens gebruikt of zouden jullie dat graag doen?

Fijne kerst!

Tot slot wil ik jullie een ongelofelijk fijne kerst wensen met alle geliefden om je heen! Geniet ervan en laat me weten wat jullie deze dagen gaan doen! 🙂

Untill next time,

X, Laura ♥

Lees hier mijn vorige artikel 

Follow me on:
Instagram
Twitter
Facebook
Bloglovin’
Google+

19 thoughts on “Gastblog review: Lovea douchegel en shampoo

  1. Ik heb dit merk zelf nog niet geprobeerd omdat ik nog redelijk veel heb staan, maar ze zien er wel erg leuk uit! De prijs lijkt me ook prima! Ook mooi om in een setje cadeau te doen ofzo!

  2. Ik heb natuurlijk even doorgeklikt en gelezen. Wat een gedegen en eerlijke review! Ik moet zeggen dat de shampoo met kokos erin mij erg aanspreekt. Wat je hebt uitgekozen op basis van je eigen haar / hoofdhuid klinkt ook goed. De prijs is prima. Ik moet zeggen dat ik nu even vast blijf houden aan mijn eigen (niet schuimende, daar moest ik wat aan wennen) shampoo van Dercos Vichy. Maar om uit te proberen is het wel een fijne prijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *