Bodycare,  Haircare,  Make-up,  Personal,  Skincare

Morningroutine: How do i get ready in the morning?

In de ochtend ben ik niet altijd om te genieten. Ik houd van slapen en niet zo veel van ochtenden. Vroeger was dit nog veel erger dan nu en gelukkig kan ik nu wel beter mijn bed uit en mezelf sneller klaarmaken!
In deze morningroutine laat ik jullie van A tot Z zien hoe ik mij klaar maak in de ochtend. Dit betekent dat jullie alles te weten krijgen, over wat ik normaal gesproken op een doordeweekse ochtend allemaal doe om mezelf klaar te maken voor de dag (inclusief eerlijke foto’s….). Bereidt je dus nog maar even voor op dit artikel. 😉
Het was een dinsdag ochtend en het werd een dag waarop ik van 12:00 tot 22:30 werkte.

De wekker gaat om 09:00

De wekker die ik gebruik, is een ouderwetse wekker met belletjes. Deze wekker maakt dus veel lawaai en je kunt hier niet mee snoozen. Dit is een betere manier van wakker worden, omdat je er gelijk uit moet en goed wakker bent. Vroeger gebruikte ik mijn telefoon als wekker, maar een telefoon naast je bed is dus slecht voor je gezondheid en daarbij kun je snoozen, wat ook niet goed voor je gezondheid is en waardoor je mogelijk moet haasten later.

I woke up like this

Het is duidelijk nodig om vanaf dit moment mijn vaste morningroutine te starten!
Ik hop het bed uit en rechtstreeks de douche in.

De morningroutine start onder de douche

Onder de douche heb ik een vaste routine. Allereerst warm ik mezelf lekker op en maak ik ook gelijk mijn haren nat. Ik begin met het scrubben van mijn gezicht. Hiervoor gebruik ik de “Virgin Olive Oil” Face scrub van Dr. Organic. Deze scrub werkt super goed en ik merk dat mijn huid er echt blij van wordt! Daarna was ik mijn lichaam met een klassieke, ronde douchespons, omdat deze zo lekker schuimt! Ik gebruik vaak verschillende douchegels en deze keer gebruik ik de Zero% van Sanex. Tot slot was ik mijn haar met de shampoo “Natuurlijk puur” van Andrélon.
Ik spoel alles goed af en uit en droog mezelf vervolgens af. Hierna poets ik mijn tanden met een elektrische tandenborstel en tandpasta van Oral-B Pro-Expert.
Ik scrub het liefst mijn lippen met een washandje, omdat dit niet te ruw is, maar wel goed zijn werk doet! Let op dat je hierna wel altijd een verzorgend lipproduct gebruikt!

  

Verzorgende huid- en haarproducten

Nu ben ik helemaal schoon en ga ik over op mijn verzorgende producten. Ik smeer allereerst mijn lippen in met een lipblikje Vaseline met Aloë Vera. Deze kocht ik bij de Primark voor maar 1 euro 50. Daarna gebruik ik een ruime hoeveelheid dagcrème van Daily Organic, te koop bij de Albert Heijn voor nog geen 4 euro! Dit is echt de beste dagcrème die ik ooit heb gebruikt! Fijn pompje, natuurlijke ingrediënten, zacht, trekt snel in, goedkoop en werkt heel fijn. Vervolgens gebruik ik deodorant van Dr. Organic in de lijn van de “Dead Sea Mineral”. Ook deze werkt erg goed en bevat geen parfum, parabenen en andere slechte chemicaliën.
Ik doe parfum op die iedere dag verschilt en ik trek mijn badjas aan. Tot slot doe ik nog wat Hair Repair Cream van Hair Wonder in mijn haarpunten. Ik laat mijn haar vervolgens altijd opdrogen in de lucht, omdat ik merk dat föhnen of iets anders met mijn haar doen, mijn haar nog meer beschadigd.

Make-up

Nu is het tijd om mijn make-up op te doen. Dit doe ik in de woonkamer aan tafel, met een staande spiegel, omdat ik daar het beste licht heb en ook kan zitten, wat ik fijn vind. Allereerst gebruik ik de “Porefessional” primer van Benefit, daarna de foundation stick van Lottie, een nieuw merk wat ik ontdekt heb, wat niet duur is en wel super fijn werkt! Hiervan heb ik de tint “Toasted Almond”. Het powder contour pallet van Revolution gebruik ik voor het contouren en highlighten van mijn gezicht. Hierna doe ik mijn wenkbrauwen met het potlood van Catrice. Als deze gedaan zijn, breng ik wat witte oogschaduw aan onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoekjes, van Catrice. Hierna krul ik mijn wimpers met een willekeurige krultang van de Kruidvat en ga ik met een zwart oogpotlood van Catrice tussen mijn wimpers door. Dit zorgt voor een zwarte wimperaanzet, wat mooi staat! Het lijntje is niet dik boven de wimpers en ook niet binnen in je waterlijntje, maar echt tussen de wimpers. Hierna breng ik “Rock Couture” mascara aan van Catrice en poeder ik mijn gezicht af met waterproof, matterende poeder van Catrice.

Ik berg mijn make-up weer op en kleed mezelf helemaal aan.

  

En de morningroutine eindigt met ontbijten en de deur uit gaan

Het laatste wat ik doe voor ik de deur uit ga, is ontbijten. Dit doe ik met een smoothie die bestaat uit verse boerenkool, diepvries spinazie, verse banaan, diepvries rood fruit en diepvries mango en ananas. Ook eet ik hierbij nog 2 volkoren boterhammen met roomboter en kaas!
Ik houd van een gevarieerd en gezond ontbijt, waarbij ik van alles wat binnen krijg. Zo eet ik groenten, fruit, volkoren granen en gezonde vetten, om de dag mee te beginnen.

Hieronder zien jullie mijn overheerlijke en gezonde ontbijt en het resultaat van mijn opgemaakte gezicht, waarbij ik in eens wenkbrauwen heb getoverd voor mezelf! 😉 Ik deed vandaag een lekkere comfy outfit aan met een super zachte en warme trui van de Primark en een lichte skinny jeans van de H&M.

So no, i did not wake up like this.
Nobody does.

Ik vul nog mijn drinkfles met water en neem wat lunch of een appel (of iets dergelijks) mee in mijn tas, trek mijn jas, schoenen en sjaal aan en ga vervolgens met het openbaar vervoer naar mijn werk.

Dit was een iets wat langere blog dan jullie normaal van mij gewend zijn.
Wat vonden jullie van deze morningroutine en hoe ziet jullie ochtend eruit?

Lees hier nog meer over mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen tijd!

X, Laura ♥

Follow me on:
Instagram
Twitter
Facebook
Bloglovin’
Google+

 

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe with your email

Get the latest posts delivered to your mailbox: