Personal

Wat te doen in de herfst: The Fall Tag

Voor mij is de herfst een beetje dubbel. Aan de ene kant vind ik de natuur, de bomen, de zonsondergang, zonsopkomst en vooral ook herfstoutfits echt geweldig. Maar aan de andere kant vind ik de herfst een beetje somber. Het wordt donker, koud en regent veel, waardoor de kans op een herfstdip erg aanwezig is.

Nu werd ik genomineerd voor de “Fall Tag”, door blogster sweetnicethingsBedankt hiervoor! Aan het eind van dit artikel zal ik ook 5 andere bloggers nomineren om deze Tag ook in te vullen!

De regels van deze Tag

  • Zet de Tag badge én de regels in je blogpost (en de link naar de website van de persoon die jou heeft genomineerd)
  • Beantwoord de 10 herfstgerelateerde vragen
  • Tag minimaal 5 andere bloggers om ook de tag in te vullen.

Oké dames en heren (vooral dames, denk ik), laten we nu écht gaan beginnen met het beantwoorden van de vragen!

1. Wat is je favoriete herfstoutfit? 

Ik heb niet perse 1 favoriete outfit, maar zoals jullie al lazen, houd ik wel van herfstkleding. Ik draag veel donkerblauw, rood, zwart, grijs en nog wat meer herfstkleuren! Daarnaast houd ik echt bizar veel van enorme sjaals! Heerlijk om te dragen, ziet er super leuk uit en je kunt ze ook nog eens als dekentje gebruiken als je het koud hebt en niets anders bij hebt!

2. Wat is jouw favoriete herfstdrankje? 

Ik drink erg graag thee. Vooral groene thee en detoxthee! Daarnaast drink ik niet zo veel anders dan normaal gesproken eigenlijk! Veel water en thee, maar ook af en toe toch wel een kop warme koffie!

3. Heeft jouw familie bepaalde tradities in de herfst? Zo ja, welke dan?

Nee, dat hebben wij eigenlijk niet. Wel houd ik zelf enorm veel van wandelen door de bossen of andere natuur, dus dit doen mijn vriend en ik wel graag samen. Vroeger gingen we vaak met school mooie bladeren en kastanjes zoeken in het bos, kan ik me nog wel herinneren!

4. Welke activiteiten of evenementen vind je leuk om te doen in de herfst?

Zoals jullie net al lazen, maak ik graag wandelingen in de natuur. Daarnaast ben ik graag binnen met gezellige lichtjes en kaarsjes Met een dekentje op de bank is ook niet verkeerd! Qua echte evenementen heb ik niet echt iets speciaals!

5. Wat is je favoriete herfst geurkaars?

Een geurkaars met Cedar wood geur! Heerlijk warm vind ik deze geur. Daarnaast is deze toch nog een beetje fris, waar ik wel van houd!

6. Vertel iets over je favoriete herfst herinnering!

Ik geloof niet dat ik echt één favoriete herinnering heb. Vroeger vond ik het altijd leuk om met school wandelingen te maken in het bos en mooie werkstukjes te maken met de vondsten! Tegenwoordig geniet ik dus van wandelingen in de herfst!

7. Wat zijn je favoriete films in de herfst?

Heb je even? 😉
– Life of Pi
– The imitation game
– My best friend’s wedding

En zo nog veel meer!

8. Wat is nu echt jouw favoriete herfst snack? 

Ik denk niet dat mijn snack cravings anders zijn dan in andere seizoenen. Wel eet ik totaal geen ijs bijvoorbeeld, maar dat is ook niet gek. Hartige snacks doen het bij mij altijd goed!
Deze herfst heb ik ook voor het eerst pompoensoep gegeten bij een vriendin thuis. Normaal houd ik niet zo van soep en lust ik eigenlijk vooral alleen maar champignonsoep, maar deze pompoensoep vond ik echt zooooooooo lekker! En pompoen is wel herfstachtig, toch?

9. Als je Halloween viert, wat is dan je beste outfit?

Ik vier eigenlijk geen Halloween. Wat ik wel veel voorbij heb zien komen en echt suuuuuuuuuper gaaf vind, is een opengeritst gezicht. Kende jij dit nog niet? Neem dan hier eens een kijkje!

10. Wat hoort volgens jou nu écht bij dit seizoen?

Iets wat voor mij echt bij de herfst hoort, is het bewonderen van de natuur die zo veranderd in dit seizoen! Lekker naar buiten en genieten van de natuur, waarna je thuis komt en lekker warm onder een dekentje serie kan kijken met een warme kop thee!

De 5 bloggers die ik nomineer?

Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om deze Tag in te vullen!

Al de antwoorden op deze vragen laten zien wat ik graag doe in de herfst en hoe deze voor mij eruit ziet. Misschien halen jullie hier inspiratie uit om iets te doen in de herfst en misschien ook niet. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen mening hierover!

Wat vonden jullie van deze tag? Let me know!

X, Laura ♥

Follow me on:
Instagram
Twitter
Facebook
Bloglovin’
Google+

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe with your email

Get the latest posts delivered to your mailbox: