Personal

Mijn week: Een weekoverzicht in foto’s

Mijn eerste weekoverzicht in foto’s op deze blog is vanaf nu een feit. Ik heb het veel voorbij zien komen en het leek me leuk om jullie ook eens mee te nemen in een overzicht van mij. Er zijn genoeg dagen in deze week waarop ik gewoon gewerkt heb en waar ik dus niet zo veel bijzondere foto’s bij heb. Dit laat, naar mijn mening, wel een realistisch en oprecht beeld zien van een doorsnee week!

Ik neem jullie mee in een werkweek en een weekend met leuke uitstapjes! 

De week begon natuurlijk met: Maandag

Deze maandag heb ik overdag gewerkt, wat eigenlijk mijn stage is. Hier werk ik 32 uur in de week, voor 1,5 jaar lang, waardoor het voelt als echt werken. Hier blijf ik nog tot midden januari en daarna is het mijn tijd om af te studeren! Nu zit ik in het jongerenwerk, maar wanneer ik na de zomer aan het werk ga, wil ik graag echt de jeugdzorg in.

Toen ik in de avond thuis kwam, heb ik nog gesport en de serie New Girl op Netflix gekeken, met een lekkere kop thee!

Dinsdag

Ik werkte deze dag van 11:00 tot 22:30, dus dit was best een lange dag! Ook heb ik nog in de avond vergaderingen gehad, waarna ik thuis kwam om 23:00 en eigenlijk gelijk naar bed ben gegaan. Dit soort dagen zijn niet super druk en lichamelijk ook niet zo zwaar, maar toch ben ik wel uitgeput na dagen van zoveel uren.
In de ochtend, voor ik de deur uit ging, heeft mijn vriend nog een mooie foto van mij gemaakt, in herfst sfeer! Voor de trouwe volgers: Deze stond ook op instagram gepost!

Woensdag

Dit is, zoals sommigen van jullie misschien wel weten, een dag waarop een nieuwe blogpost online komt. Deze keer had ik een beauty artikel, over appelazijn. Heb je deze gemist? No problemo! Dan kun je hem hier nog lezen.
Daarnaast heb ik ook deze dag tot laat in de avond gewerkt en heb ik dé leukste, schattigste en bijna onsterfelijke mini plantjes gekocht bij de Lidl. Deze vetplantjes waren maar 1 euro 69 en ze hebben enorm veel verschillende soorten. Echt een aanrader!

Donderdag

Overdag heb ik gewerkt en in de avond ben ik bij een collega gaan eten! Hier heb ik iets gegeten, wat ik zelf nog nooit geproeft had. Ik heb uit een tajine gegeten en het eten was ook super lekker gekruid! In deze tajine zaten wel groenten en aardappelen die ik eerder had gegeten, maar het is gewoon anders bereidt, dus het was voor mij toch heel nieuw! Er zaten onder anderen boontjes, zoete aardappel, gedroogde pruimen, pompoen en wortel in. Verder was deze avond nog super gezellig en ben ik redelijk op tijd weer naar huis gegaan!

Vrijdag

Vanaf deze dag wordt de week echt wat drukker en gevarieerder en zullen jullie ook meer foto’s voorbij zien komen! In de ochtend moest ik vandaag even naar school en daarna ben ik in de middag thuis geweest en heb ik de was gedaan. In de avond nam mijn vriend mij mee de stad in en uit eten! Ik heb oorbelletjes en een ketting van hem gekregen, waar ik super blij mee ben! Daarna hebben we heerlijk gegeten en zijn we nog even de stad in gegaan om het evenement “Glow” mee te maken. Voor degenen die hier niet mee bekend zijn: Glow is een evenement waarbij er in Eindhoven op verschillende plaatsen mooie lichtshows te zien zijn. Wij hebben hier een klein deel van gezien dit jaar. Vorig jaar hebben we wel de gehele route gelopen!

Zaterdag

Uitslapen! Yesssss!! Ik heb geslapen tot 11:00 ongeveer en ik heb daarna mezelf klaargemaakt en nog wat huishoudklusjes gedaan. Aan het eind van de middag kwamen vriendinnen van mij en daarna hebben we lekker tapas gegeten. Tot slot gingen we laat in de avond nog op stap en hebben we met zijn allen bij mij thuis geslapen!

Zondag

Deze ochtend zijn de meiden weer redelijk vroeg weg gegaan en hebben mijn vriend en ik het huis nog even schoongemaakt! Verder ben ik hierna weer even lekker terug in bed gekropen om bij te komen van deze nacht. Deze blog heb ik geschreven en gepubliceerd. Verder werden er nog boodschappen gedaan en hebben we lekker serie gekeken samen.

Zo, dit was dus mijn week! Jullie hebben nu echt een samenvatting van een week uit mijn leven kunnen zien, zoals deze echt is!
Ik heb niet super veel foto’s gemaakt en ik heb geen super spannende week gehad, maar dit is gewoon eerlijk en oprecht. Niemand doet alleen maar leuke dingen in een week en ik heb er ook bewust voor gekozen om mijn foto’s niet perfect te maken, omdat dit voor mij het verheerlijken van mijn week is, wat het realistische en eerlijke beeld dus verpest.

Wat vinden jullie van een weekoverzicht op deze eerlijke manier?
En hoe was jullie week?

Hier vind je nog meer persoonlijke artikelen! 

X, Laura ♥

Follow me on:
Instagram
Twitter
Facebook
Bloglovin’
Google+

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe with your email

Get the latest posts delivered to your mailbox: