Shoppen: My top 3 favorite fashion stores & items

Vandaag heb ik voor jullie een blog over mijn favoriete onderwerp: Shoppen. In dit overzicht kunnen jullie lezen over mijn favoriete kledingwinkels, met uitleg waarom deze winkels dan zo tof zijn. Natuurlijk heb ik ook een aantal voorbeelden van mijn favoriete kledingstukken, die bij deze winkels weg komen!

1. Shoppen bij H&M

Ik kan me voorstellen dat jullie denken “H&M, zo standaard…” en dat klopt natuurlijk ook. H&M is een super bekende winkel, met doorsnee betaalbare, hippe kleding. Toch shop ik niet super veel bij de H&M. Ik kom hier namelijk vooral voor mijn broeken. En dan nog niet eens in de winkel zelf zo zeer, maar meer online. Ik ben erg kieskeurig in het shoppen van broeken. Mijn lievelingsbroeken, high waist, skinny, stretch en mijn favoriete pasvorm, zijn toch echt de broeken van de H&M. So i’m sticking with this good old tradition.
De H&M heeft fijne, goede basic kleding en dit is ook nog eens goed betaalbaar.

Links is mijn favoriete broek en rechts is een complete outfit van mijn andere H&M favorieten.

Shop online bij H&M

2. Monki

Niet iedereen kent deze winkel. Bij mij in de buurt is laatst een nieuw filiaal van deze winkel gekomen. Ik was erg benieuwd en ben gelijk naar binnen gelopen. Deze winkel is zó fijn. Het is een betaalbare winkel (ongeveer net zo duur als kleding bij de H&M). De maten hier vind ik erg fijn en realistisch vallen. Een Large is hier ook echt een Large en de pasvormen van de kleding zijn vaak fijn. Wel hebben ze redelijk aparte stijlen in de winkel hangen. Veel modellen zijn oversized en anders, maar dit vind ik wel leuk! Ook hebben ze ondergoed, accessoires, sieraden en leuke boekjes e.d. Dit maakt deze winkel uniek en daar houd ik wel van! De winkel is vaak een soort sprookjesachtig ingericht en ook dat is een cadeautje bij het shoppen hier!

Links is een sprookjesachtig Monki filiaal en rechts is mijn favoriete jurkje van de Monki.

Shop online bij Monki 

3. Lucardi

Dit is een sieradenwinkel, waar ze veel echt zilver en goud verkopen. Dit is zeker de goedkoopste sieradenwinkel die goede kwaliteit sieraden levert. Ik ben zelf iemand die enorm veel van oorbellen, maar vooral ook van ringen houdt. Ik gebruik graag ringen van echt zilver, zodat ze geen groene kleur afgeven, wanneer ze wat ouder worden. Het is vaak veel duurder om echt zilveren sieraden aan te schaffen. Bij de Lucardi valt dit heel erg mee. Ze hebben er bijna altijd sale en er zijn genoeg super leuke sieraden te vinden voor weinig geld. Zo heb ik meerdere ringen van de Lucardi, van echt zilver, die maar 10 euro waren bijvoorbeeld. Laatst heb ik hier ook een tweede gaatje in mijn beide oren laten zetten, wat in het totaal maar 14 euro kostte. Hiervoor kreeg ik 2 gaatjes in mijn oren, 2 oorbelletjes van chirurgisch staal die erin geschoten werden en een fles Sterilon voor het ontsmetten.
Ik ben enorm tevreden over de producten van deze winkel en koop voortaan hier mijn sieraden. Zelf heb ik momenteel 5 ringen van de Lucardi. Twee hiervan zien jullie hier onder.

De linkse ring was 9,99 en de rechtse ring was maar 7,99 en ze blijven eeuwig mooi.

Shop online bij Lucardi

Komen jullie ook wel eens bij deze winkels en wat zijn jullie favorieten?

Lees hier over mijn beauty favorites!

X, Laura ♥

Follow me on:
Instagram
Twitter
Facebook
Bloglovin’
Google+

 

25 thoughts on “Shoppen: My top 3 favorite fashion stores & items

  1. Ik koop graag mijn very skinny very low waist-jeans bij H&M, vaker online dan offline. Mooie, speciale shirtjes of jurkjes bij ZARA, zowel online als offline. Verder shop ik met name in mijn eigen kast. Ik heb nog heel veel uit de tijd dat ik in de modewereld heb gewerkt. En ik pas alles van 20 jaar geleden nog (echt waar). Waar ik wel echt in investeer zijn mijn jurkjes van LaDress. Prijzig, maar dan heb je ook wat. Met name nu ik iets vaker op de televisie te zien ben, vind ik dat soort aankopen echt de moeite waard.

  2. Ik ben dol op H&M. Ik vind het te gek hoe ze de trends van de catwalks doorvertalen naar hun collecties. Dit maakt het voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *