GASTBLOG: Kokosolie: Een wondermiddel voor de mens

Een gastblog

Normaal gesproken publiceer ik alleen blogs op zondag en woensdag. Deze keer doe ik dit ook op vrijdag, omdat ik een gastblog heb mogen schrijven voor een andere blogster, genaamd Irma ten Napel. Deze gastblog staat sinds vandaag online op haar blog “Irma”.
Hieronder lezen jullie de inleiding van mijn gastblog voor Irma, over kokosolie. Klik op de link daaronder, om naar het complete artikel op haar blog te gaan. 🙂

Een citaat van de inleiding

Laura | Dit is een artikel over alle redenen waarom kokosolie bij jou in huis zou moeten staan. Mijn naam is Laura en ik ben de auteur van de lifestyle blog “Billions of Lives”. In deze blog kan ik mijn passie voor schrijven, creativiteit en mening kwijt. Daarnaast wil ik vooral lezers inspireren met de onderwerpen waar ik over schrijf. Ben je al benieuwd? Neem dan een kijkje op mijn blog! Vandaag heb ik de eer om jullie lezers te boeien met een artikel over één van mijn meest onmisbare producten van het moment: kokosolie. Je kunt het gebruiken als haarmasker, om mee te koken, als body crème, gezichtscrème, lichte deodorant(basis), aftershave, kalmerende lotion, wimperserum en nog veel meer. Zelf gebruik ik het vooral in mijn haar en op mijn huid.”

Waar kan ik het gehele artikel lezen?

Het artikel is een door mij geschreven gastblog, voor de blog “Irma”, daarom is het volledige artikel ook alleen op haar blogpagina te lezen.
Lees hier de gehele gastblog over kokosolie.

Wat vonden jullie van deze gastblog?

X, Laura ♥

Follow me on:
Instagram
Twitter
Facebook
Bloglovin’

10 thoughts on “GASTBLOG: Kokosolie: Een wondermiddel voor de mens

  1. Ik gebruikte wel eens kokosolie in mijn haar, maar helaas trekt dit heel erg de rode kleur uit mijn geverfde lokken. Smeer het wel eens op mijn droge huid/gezicht of inderdaad na het scheren. Dat is wel een goedkopere pot dan de hoogwaardige olie die ik gebruik om mee te koken trouwens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *