Trendalert: Wavy brows & lips

Wie van jullie is deze trend nog niet tegengekomen?
Zelf heb ik eerst kennis mogen maken met de zogenaamde “wavy brows”.

Het gaat hierbij om het gewoonlijk intekenen van je wenkbrauw, waarna je zowel onder als boven boogjes tekent met bijvoorbeeld een wenkbrauwpotlood. Dit doe je om en om boven en onder, zodat het een soort compleet slangetje wordt, zoals je op de foto kunt zien. Omdat je de boogjes aan je gewoonlijke wenkbrauw vastmaakt, wordt de wenkbrauw waarschijnlijk ook wat dikker dan je gewend bent.

Ik vind het er wel vet uitzien, maar toen ik dit voor het eerst zag, nam ik het ook niet echt serieus. Denken jullie dat dit terug al komen in de make-up routines van veel vrouwen? Ik denk het eerlijk gezegd niet, wat ik tegelijkertijd hoop.
Het is origineel en ik zou het wel stoer vinden als iemand hiermee dagelijks rond zou lopen. Lekker gek doen en doen wat jij zelf leuk vindt!
Toch vind ik het persoonlijk een manier van het vervormen van een organisch gezicht. Hiermee bedoel ik dat de wenkbrauwen op een gezicht oorspronkelijk zijn ontworpen met een functie en ook zodat het er als een kloppend gezicht uit ziet.

Deze nieuwe trend wenkbrauwen halen het kloppende gezicht naar mijn idee weg en zorgen voor een vervormde look.
Voor een feestje, carnaval, of als het bij de stijl van een persoon past, vind ik het helemaal top!
Wat zijn jullie eerste gedachtes over deze speciale brows?

Dan zijn er naast deze fantastische brows, ook nog de “wavy lips”.

Het gaat hierbij om het aanzetten van boogjes en golfjes rondom de lippen, met bijvoorbeeld een lippotlood, om vervolgens de omlijning in te kunnen kleuren met lippenstift of gloss.

Om maar even recht door zee te zijn, vind ik deze liptrend even apart als de wenkbrauwen trend. Naar mijn idee vervormt het weer je natuurlijke gezicht. Ik blijf erbij de mens mooi te vinden zoals deze bedoeld is, waar deze trend dus niet bij aansluit. De golfjes om de lippen geven een wat rommelige look, waarbij ik me kan voorstellen dat als je het met rode lippenstift doet, het lijkt alsof je net spaghetti hebt gegeten.
Wederom lijkt het me erg leuk voor een feestje, om eens gek te doen of om gewoon eens uit te proberen.
Wat zijn jullie gedachten over deze lippen?

Klik hier voor een tutorial over deze wenkbrauwen én lippen!

Heb jij het al uitgeprobeerd?

Beide trends lijken me wel leuk om ooit uit te proberen of om te onthouden voor carnaval bijvoorbeeld, maar het dagelijks dragen hiervan, is niet voor mij weggelegd.
Voor jou wel? Laat me weten wat jij van deze trends vindt! 

X, Laura ♥

4 thoughts on “Trendalert: Wavy brows & lips

  1. Ik ben zo aan het hopen dat deze ‘trend’ snel voor bij is haha. Ik denk dat dit samen met de concealer lips toch wel een van de ergste is die ik heb meegemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *